Zwaar project. Sterke draglineschotten. Sterke prestatie!

Ko-mats is gespecialiseerd in het fabriceren van draglineschotten van hardhout. Onze fabriek is gevestigd in Bad Bentheim aan de Nederlandse grens en direct aan de A1/30. Een centrale en uitstekende logistieke locatie voor transport over heel Europa.

Om snel te kunnen reageren op uw behoefte, hebben wij in Bad Bentheim een grote voorraad van ons assortiment. Welke schotten u nodig heeft hangt af van de uiteindelijke toepassing. Met onze jarenlange ervaring en onze specialistische kennis kunnen we u uitstekend adviseren in de keuze voor het juiste product.

green

Duurzaamheid is belangrijk voor ons

Onze draglineschotten worden vervaardigd uit hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met onze planeet, daarom is ons hout PEFC gecertificeerd.

top

Het totaalplaatje moet kloppen

Wij staan garant voor een goede prijs-kwaliteitverhouding van ons product. Daarbij regelen we wereldwijde verkoop en levering. Wij begeleiden alle projecten en zorgen voor efficiënte en snelle oplossingen.

Lidmaatschap van groepen en verenigingen

Ko-Mats is lid van de BSK, de Duitse brancheverening voor Zwaar Transport en Kraanwerk en VDBUM, de Duitse vereniging van de bouwbranche, milieu en werktuigbouw.

logo-BSK

Een korte video

Ons team

Wat kunt u van ons verwachten

Houten draglineschotten om te kopen of te huren

Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Pro-actief en innovatief management

Jarenlange ervaring en goede vakkennis

Grote voorraden en een breed assortiment

Wereldwijde verkoop van producten uit onze fabriek

Wij houden ons aan de ISPM-voorschriften voor internationale projecten

We adviseren u naar eisen en toepassingsgebieden